Još tri grada u Srbiji dobila Lidl

Nemački maloprodajni trgovinski lanac Lidl otvorio je još tri svoje prodavnice u Loznici, Pirotu i Kragujevcu, čime je proširio svoju mrežu prodavnica u Srbiji na 24 grada i ukupno 33 marketa.

Građani Loznice i Pirota su od rane zore strpljivo čekali u redu ispred novih Lidlovih prodavnica, da bi, kako su rekli, videli kakva je ponuda i pazarili jeftinije.

– Baš imaju povoljne cene, tako da se nađe i za nas penzionere; Nije velika gužva, nadamo se da ima dobrih proizvoda, ali je bitno da i naši proizvodi budu zastupljeni; Jeste jeftinije u odnosu na trgovine na koje smo do sada navikli – ističu prvi kupci, a prenosi RTS.

Asortiman novih Lidlovih prodavnica sastoji se od preko 1.600 različitih artikala, među kojima je i 350 proizvoda dobavljača iz Srbije. Pored raznovrsne i povoljne kupovine, nemački investitor je u Loznici i Pirotu obezbedio uslove i za zapošljavanje oko 60 radnika.

– Potrošači su definitivno dobro odgovorili na naš dolazak i zadovoljni su onim što imamo da im ponudimo, a na nama je da svaki dan budemo bolji i da gledamo kako možemo još bolje da odgovorimo na njihove potrebe – kaže Martina Petrović iz sektor korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Inače, trgovinska kompanija Lidl se nalazi u okviru nemačke „Švarc grupe“, jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi, koji posluje u 32 zemlje sveta i zapošljava više od 287.000 radnika.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор