Lidl traži poslovođe za prodavnice u četiri grada

Nemački trgovinski lanac Lidl Srbija objavio je konkurs za zapošljavanje na rukovodećim pozicijama u prodavnicama u Apatinu, Gornjem Milanovcu, Loznici i Pirotu i najavljuje skore konkurse za zapošljavanje prodavaca u ovim gradovima, kao i u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu.

Kompanija Lidl, koja je zbog fer odnosa prema svojim zaposlenima u više zemalja nagrađivana kao najpoželjniji poslodavac, otvorila je nova radna mesta u nekoliko srpskih gradova, za koja kandidati mogu slati prijave i konkurisati preko sajta karijera.lidl.rs, navodi se u saopštenju, a prenosi Seebiz.

Iz Lidla poručuju da će budućim zaposlenima biti omogućen lični i profesionalni razvoj i obezbeđeni konkurentni radni uslovi u pogledu finansijske naknade, benefita i radnog okruženja. Zaposleni će imati petodnevnu radnu nedelju, dok će im elektronska evidencija radnog vremena omogućiti isplatu naknade za prekovremeni rad po sistemu „svaki minut se plaća“. U kompaniji se regres i topli obrok računaju kao dodatak ugovorenoj zaradi, a svaki zaposleni će imati i privatno zdravstveno osiguranje.

– Nakon širenja mreže prodavnica, sada zapošljavamo u više gradova Srbije i veoma se radujemo što ćemo dobiti novu podršku u ostvarivanju našeg primarnog cilja, a to je da potrošačima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta – rekla je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Svi kandidati zainteresovani za rukovodeće pozicije u Lidlu treba da imaju najmanje srednju stručnu spremu, najbolje ekonomskog ili tehničkog usmerenja, sposobnost preuzimanja odgovornosti i brzog donošenja odluka, te visok stepen motivacije i izražene komunikacijske veštine, a poželjno je i prethodno iskustvo na rukovodećoj poziciji u prodaji. Zahtevi ovih radnih mesta podrazumevaće, između ostalog, i organizaciju poslovanja i aktivan rad u prodavnici, planiranje radnog vremena zaposlenih, narudžbu asortimana i izradu dnevnog obračuna.

Uslovi koje treba da ispune kandidati za poziciju prodavca su najmanje srednja stručna sprema, orijentisanost ka kupcima, poželjno iskustvo u radu u prodaji, visoka posvećenost radu, timski rad, kolegijalnost i fleksibilnost, pedantnost i preciznost u radu. U zadatke prodavaca spadaju rad sa kupcima, rad na kasi, slaganje i dopuna robe, održavanje higijene prodavnice i skladišnog prostora, navodi se na sajtu kompanije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

1 Komentar
  1. Posto ce te otvoriti prodavnicu u Mladenovcu zelela bih da radim kao poslovodja u vasem objektu jer vec godinama radim kao poslovodja po drugim gradovima.

Оставите одговор