Lidl Srbija otvara još dve prodavnice

Nemački diskontni lanac Lidl najavljuje da će 14. marta otvoriti još dve svoje prodavnice u Srbiji, čime, kako kažu u kompaniji, nakon gotovo pola godine uspešnog poslovanja, nastavljaju širenje svoje mreže na ukupno 25 objekata.

Novi Lidlov supermarket u Čačku nalaziće se u ulici Beogradskoj broj 1, dok će prodavnica na Labudovom brdu u Beogradu biti na adresi Patrijarha Joanikija 11v. Iz kompanije Lidl Srbija poručuju da, kao i prilikom prethodnih otvaranja, nastavljaju praksu dobrog slavljeničkog raspoloženja, pa Beograđane i Čačane očekuje pažljivo odabran asortiman proizvoda i snižene cene odabranih artikala.

– Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavnice na Labudovom brdu i u Čačku su tek prve koje otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što smo ponovo krenuli sa talasom otvaranja i osvajanjem srca novih potrošača. Kao i do sada, potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji sa nama budu na sam dan otvaranja, 14. marta, pripremili smo slavljeničke cene – najavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu.

Ona je dodala da će svi koji prvi budu posetili novootvorene prodavnice, imati priliku da svoje znanje o Lidlovim proizvodima provere učestvovanjem u kvizu „Točak znanja“ i možda osvoje zanimljive poklone, javlja eKapija.

Potrošače će na policama novih prodavnica dočekati bogat asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Pored jedinstvenih Lidl brendova, u ponudi će se naći i više od 350 domaćih proizvoda, a ni ovoga puta neće izostati dodatne akcijske ponude sa izuzetno atraktivnim cenama, kao ni ponuda neprehrambenih proizvoda koja se menja svake nedelje.

Radno vreme novih prodavnica Lidla u Beogradu i Čačku biće od 8 do 22 sata, svakog dana tokom cele nedelje.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор