Gužve i u 3 nove prodavnice Lidla

Kompanija „Lidl Srbija“ je juče tačno u 8 sati ujutru otvorila još tri svoje prodavnice u Srbiji, za šta nije izostalo veliko interesovanje građana, koji su od rane zore čekali da nemački diskontni trgovinski lanac otvori svoje kapije.

Listi srpskih gradova u kojima ovaj savremeni diskont posluje pridružili su se Kruševac i Pančevo, dok je Beograd dobio još jednu takvu prodavnicu, na Čukarici kod Ade Ciganlije.

Kako bi opravdao poverenje svojih kupaca, Lidl je i u novim prodavnicama dočekao potrošače asortimanom proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, kao i sa dodatnim „slavljeničkim“ cenama povodom otvaranja, navodi se u saopštenju kompanije. Pred nailazeće praznike, Lidl je u pogledu asortimana uveo i novine, Deluxe proizvode koji će u ponudi biti samo do kraja tekuće godine.

Novina koju je Lidl omogućio kupcima u Beogradu jeste i drugačiji tip prodavnice, u čijem se prizemlju nalazi parking, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Sam unutrašnji prodajni prostor se ne razlikuje od ostalih Lidl prodavnica, pa je raspored artikala gotovo identičan, što snalaženje čini jednostavnijim, a kupovinu bržom.

Nemački trgovinski lanac je prve svoje prodavnice u Srbij otvorio 11. oktobra i trenutno ih ima 19 u 14 gradova. Radno vreme svih Lidl prodavnica je od 8 do 22 časa svakog dana u sedmici.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор