Još jedna Lidl prodavnica u Novom Sadu

Nemački trgovinski lanac Lidl otvorio je još jednu, petu po redu, prodavnicu u Novom Sadu, na Limanu IV, jednom od najzelenijih delova ovog grada. Popularni trgovac i ovde obećava kupcima jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta.

Nova Lidl prodavnica nudi kupcima zatvorenu garažu u prizemlju, sa preko 100 parking mesta, i prodajni prostor od 1.400 kvadratnih metara na spratu iznad. Lidl je za potrošače i ovoga puta pripremio brojne popuste i do 40%, a u prvom planu je slatki Favorina uskršnji asortiman, kog čine uskršnji kolač sa čokoladnim punjenjem, mešavina uskršnjih žele figura, čokoladne lizalice i drugi šareni slatkiši. Pored redovnog asortimana, Novosađani će imati prilike da uživaju i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih grčkom, francuskom i italijanskom kuhinjom.

– Novi Lidl tim, kog čini oko 50 kolega, danas je sa ushićenjem dočekao i uslužio svoje sugrađane i komšije. Spremni smo da i od ove Lidl prodavnice napravimo mesto u kojem Novosađani rado kupuju i kome se redovno vraćaju – poručila je Martina Petrović iz Lidla, a prenosi eKapija.

Inače, kompanija Lidl Srbija nedavno je uvela i Lidl Plus aplikaciju za svoje potrošače, program lojalnosti koji već koristi više od 500.000 kupaca. Kompanija je ubrzo potom uvela i besplatnu Wi Fi mrežu u svim svojim prodavnicama širom Srbije. Mreža na koju svi potrošači mogu besplatno da se povežu zove se Welcome@lidl, a korišćenje interneta je moguće sa bilo kog uređaja bez ikakvih naknada.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор