Još dva nova Lidla u Beogradu i Novom Sadu

Nemačka trgovinska kompanija „Lidl Srbija“ danas je otvorila još dve svoje prodavnice, jednu u Vojvođanskoj ulici broj 117 u Beogradu, a drugu u ulici Jovana Hranilovića broj 50 u Novom Sadu.

– Nakon proslave prve godine poslovanja u Srbiji otvaramo desetu prodavnicu u Beogradu i drugu u Novom Sadu, čineći naše proizvode dostupnim sve većem broju potrošača. Kao i prilikom svakog otvaranja do sada, u skladu sa našom tradicijom dobrog domaćina, za potrošače smo u novim prodavnicama pripremili slavljeničke cene – izjavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija i dodala da je broj Lidlovih prodavnica u našoj zemlji sada povećan na ukupano 35.

Kako je objasnila, osim proizvoda sa akcijskim cenama, u novim prodavnicama potrošače čeka i pažljivo odabran asortiman od 1.600 proizvoda koji imaju najbolji odnos cene i kvaliteta, dok je posebna pažnja usmerena na Lidlov neprehrambeni asortiman, ali i na pekaru sa većim izborom uvek svežeg peciva koje se peče nekoliko puta dnevno.

Iz kompanije poručuju da će u Beogradu potrošače dočekati drugačiji tip prodavnice, sa garažom u prizemlju objekta i prodajnim prostorom na prvom spratu, koji se ne razlikuje od ostalih Lidlovih prodavnica, te će i tu biti gotovo identičan raspored kategorija, što snalaženje čini jednostavnijim, a kupovinu bržom.

Posebnost prodavnice u Novom Sadu je u tome što se pored nje nalazi dečije igralište koje će mališane obradovati sa novim ljuljaškama, njihalicama i drugim zabavnim i edukativnim sadržajima.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор