Lidl pripremio za kupce lojaliti aplikaciju

Nemačka kompanija Lidl Srbija ponudila je svojim kupcima lojaliti aplikaciju „Lidl Plus“, koja će im omogućiti da ostvare brojne pogodnosti, među kojima su dodatni popusti, personalizovani kuponi, brzo pronalaženje najbliže prodavnice, informacije o aktuelnoj ponudi i još puno toga.

Iz kompanije poručuju da će aplikacija potrošačima pomoći da uštede prilikom svake kupovine i da je njeno korišćenje jednostavno na svim pametnim telefonima. Prvo je potrebno instalirati je putem Google Play-a, Apple Store-a ili HarmonyOS/Huawei-a, a zatim i otvoriti svoj lični nalog, prenosi eKapija.

– Uz redovno povoljne Lidl cene, Lidl Plus na jednostavan, praktičan i brz način donosi brojne benefite i dodatna sniženja kreirana prema ličnim potrebama potrošača. Ovo nije tek još jedna plastična kartica, ovo je program lojalnosti koji će biti prava podrška kućnim budžetima, uvek uz potrošače i nadohvat ruke, na mobilnom telefonu – rekla je Martina Petrović iz kompanije Lidl Srbija.

Svaki Lidl Plus korisnik dobiće svoju digitalnu karticu koju je potrebno skenirati prilikom plaćanja na kasi. Popust se može ostvariti kroz kupone za jednokratna sniženja na odabrane proizvode, koje je moguće kombinovati i sa drugim ponudama radi još veće uštede. Kuponi se aktiviraju pre upotrebe, a pored njih je stalno aktivna posebna ponuda artikala koja se osvežava svake nedelje. Tako već ove nedelje za Lidl Plus korisnike sniženja idu i do 40 posto.

Lidl Plus aplikacija donosi i dodatna iznenađenja. Najvažnije je da se prilikom svake kupovine na kasi skenira Lidl Plus digitalna kartica, s obzirom na to da čak i ako nema,na kraju svake kupovine pojavljuje se grebalica, čijim se skidanjem može dobiti još zanimljivih kupona za naredne kupovine.

Lidlov program lojalnosti i Lidl Plus aplikaciju već koriste potrošači u više od 25 zemalja sveta, a sada će i kupci u 34 grada širom Srbije imati mogućnost da ostvare brojne pogodnosti i uživaju u jedinstvenom iskustvu Lidl kupovine – poručuju iz nemačke kompanije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор