Na jednom portalu 800 rasinskih privrednika

made-in-germany-rs-privredne-informacije-rasinsgog-okruga

Na internet portalu pod imenom „Centar privrednih informacija Rasinskog okruga“, koji je osnovala Regionalna privredna komora (RPK) Kruševca, mogu se na jednom mestu naći objedinjene ponude proizvoda i usluga oko 800 privrednika iz ovog okruga.

– Cilj projekta „Objedinjena ponuda Rasinskog okruga“ jeste da u narednom periodu na jednom mestu predstavimo svih 2.000 preduzeća i oko 6.000 preduzetnika, ali i da ih međusobno povežemo i omogućimo da ih vide potencijalni domaći i strani partneri – objasnila je koordinatorka za proizvodne delatnosti i predstavljanje privrede u RPK Kruševac Aleksandra Aleksić, prenosi agencija „Beta“.

Po njenim rečima, ovaj portal treba da služi kao vodič i pokazatelj aktuelnog stanja u privedi Rasinskog okruga. Ona je istakla da je kruševačka Privredna komora ovaj projekat pokrenula prva u Srbiji, jer je nakon analize utvrđeno da veliki broj preduzeća i preduzetnika u Rasinskom okrugu nema svoje sajtove.

Portalu „Centar privrednih informacija Rasinskog okruga“ pristupa se preko adrese http://www.privredarasinskogokruga.rs/, a podaci se postavljaju na srpskom i engleskom jeziku.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор