Er Srbija uvodi internet prijavu za let

made-in-germany-rs-air-serbial

Srpska nacionalna avio-kompanija „Er Srbija“, najavljuje uvođenje prijave na let putem interneta (web check-in), koja će putnicima omogućiti da se prijave na svoj let preko zvanične internet stranice avio-kompanije, www.airserbia.com

Nova usluga je dostupna za sve letove Er Srbije iz Beograda, ali i za letove sa još šest polazišta u mreži naše aviokompanije: Abu Dabi, London, Istanbul, Bejrut, Prag i Bukurešt. U Er Srbiji najavljuju da će kasnije dostupnost usluge proširiti i na ostatak svoje mreže.

Prijavom na let putem interneta putnicima je omogućeno da se za let registruju sa bilo kog uređaja koji ima pristup internetu, da izaberu sedište i odštampaju kartu za ukrcavanje (boarding pass). Prijava je moguća najranije 36 sati i najkasnije 60 minuta pre planiranog vremena polaska aviona, samo je potrebno da putnici odštampaju svoju kartu za ukrcavanje i ponesu je na aerodrom, prenosi agencija „Tanjug“.

Ovu uslugu mogu da koriste i putnici koji imaju prtljag za predaju, samo je potrebno da ga donesu na poseban šalter za brzu predaju (baggage drop-off) najkasnije 45 minuta pre leta, a da na odlaznom izlazu budu najkasnije 20 minuta pre leta. Putnici koji sa sobom nose samo ručni prtljag ne moraju da odlaze na šalter za prijavu na let i mogu odmah da se upute ka pasoškoj i bezbednosnoj kontroli.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić ističe da je usluga prijave na let putem interneta jedna u nizu inovacija koje kompanija uvodi ove godine, zajedno sa uslugama internet konekcije na letu i Biznis salona na Aerodromu „Nikola Tesla“, koje će, po njegovim rečima, uskoro biti predstavljene.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор