Nemački niskotarifni „Flixbus“ dolazi u Srbiju

made-in-germany-rs-flixbus

Nemački niskotarifni autobuski prevoznik, kompanija „Flixbus“, priprema se za dolazak na srpsko tržište, a na proleće bi, kako najavljuju, trebalo očekivati i prve poteze u započinjanju poslovanja u našoj zemlji.

Sem ove najave, ekskluzivno saopštene za „B92“, u nemačkoj kompaniji za sada o svojim planovima ne mogu ništa više da kažu, ali potvrđuju da će princip njihovog rada u Srbiji biti isti kao i u svim zemljama u kojima sada posluju, a od kojih nam je Hrvatska najbliža.

Flixbus je nemačka startap kompanija koja nudi niskotarifni međunarodni autobuski prevoz. Karte se kupuju preko mobilne aplikacije, preko koje putnici dobijaju kod i rezervišu prevoz. Vozači Flixbusa imaju čitač pomoću kojeg očitavaju kodove na mobilnom telefonu putnika, dok putnik ima mogućnost besplatne rezervacije sedišta i prevoza prtljaga, ali i mogućnost da 15 minuta pre polaska autobusa otkaže svoju rezervaciju.

Flixbus je sredinom ove godine počeo da radi u Hrvatskoj, čijem je tržištu ponudio promotivne cene prevoza od Zagreba do Berlina po ceni manjoj od 10 eura.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

1 Komentar
  1. Postovani,

    Zeleo bih da radim u Vasoj kompaniji u Beogradu.
    Inace sam diplomirani inzenjer informatike

    Pozdrav
    Nemanja Nerandzic

Оставите одговор