„Viz er“ uvodi treću liniju za Nemačku

made-in-germany-rs-wizzair

Mađarska loukost aviokompanija „Viz er“ počinje da saobraća na novoj liniji od Beograda do aerodroma Karlsrue/Baden-Baden u Nemačkoj.

Kako je saopšteno je iz aviokompanije, nova linija iz Beograda povezaće Srbiju sa poznatim nemačkim banjskim regionom, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom. Karlsrue/Baden-Baden je treća destinacija u Nemačkoj do koje Viz er leti iz Beograda, uz Minhen-Memingen i Dortmund, jer su se nemačke destinacije pokazale kao veoma popularne među srpskim putnicima, kažu u kompaniji, a prenosi „b92“.

Aerodrom Karlsrue/Baden-Baden opslužuje ova dva grada koji se nalaze u saveznoj državi Baden-Viremberg na jugozapadu Nemačke. Karlsrue je poznati nemački uneverzitetski centar, dok je Baden-Baden nadaleko čuveno banjsko lečilište. Aerodrom se nalazi nedaleko od granice sa Francuskom i Švajcarskom, a u njegovoj neposrednoj blizini smešten je drugi najveći evropski zabavni park “Europa Park”.

– Nadamo se da će nova linija doprineti razvoju poslovnih i turističkih veza Srbije sa ovim nemačkim regionom. Osim Karsruea i Baden-Badena u blizini se nalaze i Štutgart, Manhajm i Strazbur u Francuskoj – istakla je Tamara Mšvenieradze, menadžerka korporativnih komunikacija u kompaniji Viz er.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор