Na 4. Auto-moto berzi u Novom Sadu izložba starih BMW-a

Na Novosadskom sajmu će od 16. do 18. septembra biti održana 4. Auto-moto berza, sa ciljem promocije automobilizma i povezivanja potencijalnih kupaca i prodavaca polovnih vozila, a organizuju je Savez vozača Vojvodine i Novosadski sajam, uz podršku Grada.

Kako je naglasio predsednik Saveza vozača Vojvodine Marko Topo, pored brojnih sadržaja, ovogodišnja auto-moto berza biće prilagođena stručnoj publici, koju već prvog dana manifestacije očekuje panel diskusija na temu „Problemi u registraciji starovremenih vozila“.

„Stari automobili“ ove godine predstavljaju izložbu BMW-a, koja će atraktivnim modelima prikazati deo istorije kroz nekoliko decenija. U subotu 17. septembra posetioce očekuje spektakl zatvaranja moto sezone u kom će više od 500 dvotočkaša krenuti u 14 časova sa Mišeluka. Po njihovom dolasku na Sajam počeće „Street Fight“ takmičenje u akrobacijama na motociklima, uz bogat muzički program.

– Kapije Novosadskog sajma biće otvorene za publiku u petak od 12 do 18 časova, u subotu od 10 do 20, a u nedelju od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 250 dinara, a prodaja će biti organizovana na blagajnama Novosadskog sajma. Prvog dana manifestacije omogućen je besplatan ulaz organizovanim školskim grupama – objasnio je Topo.

Prema rečima koordinatora kamionskog programa Auto-moto berze Bojana Bugarinovića, u pitanju je jedinstvena manifestacija na našim prostorima za koju postoji ogromno interesovanje publike.

– Naš cilj je da izložimo oko 50 najlepših kamiona na otvorenom prostoru i da na jednom mestu povežemo vozače kamiona, transportna preduzeća i institucije koje se bave edukacijom tih kadrova, kao i da skrenemo pažnju na nedostatak adekvatnih vozača – rekao je Bugarinović.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор