U Kragujevcu počeo „Auto Expo 2021“

Danas je na sajmištu u Kragujevcu otvoren prvi i jedini sajam automobila u ovoj godini u našoj zemlji, 13. po redu “Auto Expo 2021” koji će trajati do nedelje, 12. decembra.

Na događaju, koji će svečano će biti otvoren sutrau 11 sati, predstaviće se više od 15 brendova, a zakazano je i pet premijera novih modela automobila. Pored toga, posetioci će moći da vide i motocikle i kvadove, a očekuju ih akcijske cene i sajamski popusti

Među poznatim brendovima koji će na kragujevačkom sajmištu predstaviti svoje modele automobila našli su se Hyndai, Škoda, Alfa Romeo, Fiat, Nissan, Jeep, Kia, Toyota, Volkswagen, Renault, Dacia, Isuzu…

Pored putničkog programa koji je izložen u hali, “Auto Expo 2021” će na platou Šumadija sajma predstaviti i teretni program, a posetiocima će svoje usluge ponuditi i osiguravajuće kuće, lizing kompanije i auto škole.

Radno vreme sajma u četvrtak, petak i subotu je od 10 do 18 sati, dok će u nedelju manifestacija trajati do 16 časova. Cena ulaznice iznosi 100 dinara, a parking je besplatan.

“Auto Expo 2021” organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор