Mercedes „Truck Roadshow“ stiže u Šimanovce

made-in-germany-rs-daimler-kamioni

Nakon Bugarske, Slovenije i Hrvatske, karavan „Mercedes-Benzovih“ demo vozila i ove godine će se na dva dana zaustaviti u Srbiji na parkingu „Tomy Truck Stop“ restorana u Šimanovcima.

Kompanija „Star Import“, generalni distributer Mercedes-Benza za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, 14. i 15. maja od 10 do 18 časova organizuje već tradicionalni „Truck Roadshow“, na kojem će biti predstavljena vozila iz svih Mercedes-Benzovih teretnih familija, prenosi „Privredni pregled“.

Ljubitelji Mercedesovih teretnjaka moći će na licu mesta da se upoznaju sa svim karakteristikama kamiona „Actros“, „Arocs“, „Antos“ i „Atego“, koji su namenjeni dugolinijskom, građevinskom i distributivnom transportu. Učesnicima ove demo manifestacije biće, uz pratnju instruktora iz Nemačke, omogućene i kraće demo vožnje više verzija Mercedes-Benz modela Actros i Arocs.

Kamoini Actros, inače namenjeni kraćim probnim vožnjama, opremljeni su PPC (Predictive Powertrain Control) i FleetBoard sistemom. PPC sistem unapređuje ekonomičnost i olakšava rukovanje Mercedesovim teretnjacima u koje se ugrađuje, dok FleetBoard telematski sistem obezbeđuje efikasnije i ekonomičnije upravljanje voznim parkom.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор