Međunarodni sajam tehnike počinje u Beogradu

Pod sloganom „Inspirišemo razvoj“, na Beogradskom sajmu sutra počinje Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji će do 24. maja predstaviti posetiocima aktuelne inovacije za povećanje produktivnosti i unapređenje konkurentnosti.

Ovogodišnji Sajam tehnike, u čijem fokusu će biti promocija četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0, biće dobra prilika za ostvarivanje saradnje i uspostavljanja novih poslovnih kontakata, saopštavaju organizatori,

„Reč je o digitalizaciji koja je unela revolucionarne promene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnost i unapređenje konkurentnosti. Ovaj koncept ukazuje na nove mogućnosti i izazove, usmerava na prepoznavanje novih uticaja i posledica ubrzanih tehničko-tehnoloških dešavanja. Da bi zadržao imidž najuglednije specijalizovane razvojno-tehnološke manifestacije u ovom delu Evrope, Sajam tehnike pokušava da ugosti sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svetu. Koncepcijski akcenat Sajma je na inovacijama i novim tehnologijama, na fabrikama budućnosti i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi“, poručuju sa Beogradskog sajma.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор