U Beogradu počinje 45. Međunarodni sajam turizma

U halama 1, 1A i 4 Beogradskog sajma će, pod sloganom „Avantura počinje ovde!“, od 22. do 25. februara biti održan 45. Međunarodni sajam turizma, najposećenija regionalna sajamska manifestacija tog tipa.

Beogradski Sajam turizma će i ove godine, kroz veliki broj poslovnih aktivnosti i B2B sastanaka, predstaviti aktuelnu ponudu u oblasti turizma značajnom tržištu koje čini nekoliko desetina miliona potencijalnih korisnika, poručuju organizatori.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, a po prvi put na ovoj beogradskoj izložbi učestvovaće i predstavnici zemalja poput Kambodže, Ekvadora, Svete Lucije i Libije, dok će svoju turističku ponudu predstaviti i zemlje koje se vraćaju da bi ponovo učestvovale, kao što su Indonezija, Kuba i Sao Tome i Principe.

Na sajmu će tradicionalno učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori, dodaje se u saoštenju Beogradskog sajma.

Inače, istovremeno uz Sajam turizma, u halama 2A i 2C će biti održan i 19. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA, pod sloganom „Poslužite se“.

Radno vreme sajmova turizma i HORECA-OPREMA biće od četvrtka 22. do subote 24. februara od 10 do 19 časova, a u nedelju 25. februara od 10 do 18 časova.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор