U Beogradu počinje Međunarodni sajam namestaja

Nakon dve godine pauze, na Beogradskom sajmu se od 8. do 13. novembra održava58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 58. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju, navodi sajt Beogradskog sajma.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja predstaviće se cela drvna industrija, od faze primarne prerade do izrade finalnih proizvoda. Ovaj događaj će biti dobra prilika da se na jednom mestu vide proizvodi visokog kvaliteta, domaće i inostrane proizvodnje, ali i dizajnirani komadi svetskog renomea, koji su dostupni na našem tržištu, poručuju organizatori.

Ovogodišnji program Sajma nameštaja u halama 1, 1A, 2, 3, 3A objediniće sve segmente opremanja i uređenja enterijera, eksterijera, objekata različitih namena, prateći stilove i potrebe savremenog čoveka u životnom prostoru i radnom ambijentu. Sajam će okupiti i povezati veliki broj poslovnih ljudi, profesionalnih kupaca i distributera, arhitekata, dizajnera iz regiona i svih krajeva Evrope i sveta, dodaju organizatori.

Na sajmu će učestvovati više od 180 izlagača iz 20 zemalja, među kojima su Italija, Nemačka, Turska, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Slovenija, Irak, Angola. U hali 2B biće izložba mladih dizajnera, gde će biti organizovane i diskusije sa stručnjacima “Design talks”.

Sajamska izložba mašina i alata u drvnoj indsutriji biće organizovana u Hali 5 Beogradskog sajma koji će za posetioce biti otvoren u utorak i sredu od 10 do 19 časova, a od četvrtka 10. novembra do nedelje 13. novembra od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 400 dinara, grupne ulaznice za đake i studente 200 dinara, a sat parkinga košta 150 dinara.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор