U Beogradu u sredu počinje sajam “Grafima”

U Hali 4 Beogradskog sajma od 21. do 24. septembra će biti održani Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije “Grafima” i Međunarodni sajam informatičko – birotehničke opreme “Biro – Expo” koji je tematski usmeren na kancelarijsko poslovanje.

Kako se navodi u saopštenju Beogradskog sajma, na Grafimi će se, pod sloganom „Više boje“, predstaviti više od 70 izlagača iz desetak zemalja, koji će ponuditi izuzetno bogat izbor mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, rezervnih delova i komponenti, polovnih grafičkih mašina, kontrolnih i mernih uređaja i opreme, mašina i opreme za reciklažu otpadnih materijala, sirovina i repromaterijala, ali i finalnih proizvoda grafičke, kreativne i papirne industrije.

Tokom četiri sajamska dana biće promovisana tehnološka dostignuća u grafičkoj industriji, dizajnu, izdavaštvu, štampanim medijima i reklamnoj industriji, kao i u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih grana, dok će Biro – Expo predstaviti biro mašine i pribor, kancelarijski nameštaj, materijal, poslovnu i dekorativnu galanteriju.

U okviru manifestacije biće održan i 1. Sajam pakovanja i ambalaže “PAK-AM”, koji će obuhvatiti najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu toj industrijskoj grani. Ovaj će sajam okupiti proizvođače ambalaže i pakovanja od drveta, stakla, plastike, papira, kartona, proizvođače etiketa, koji će promovisati nove proizvode i upoznati publiku sa inovacijama i trendovima u ovim oblastima.

Domaćin Grafime 2022. je kompanija Igepa Cartacell, članica Igepa grupacije, vodećeg specijalizovanog evropskog distributera papira sa preko 50.000 klijenata u 25 zemalja širom sveta.

Posetioci će moći da posete ove sajmove 21 – 23. septembra od 10 do 18 časova, a 24. septembra od 10 do 17 časova. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 400 dinara, za grupne posete 300, za učenike i studente 200, a parking košta 150 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор