U Beogradu počeo Sajam grafičke industrije „Grafima 2019“

U Beogradu danas počinje 41. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije „Grafima 2019“, koji će do 28. septembra na Beogradskom sajmu okupiti više od 70 izlagača iz desetak zemalja.

Na ovogodišnjoj grafimi posetioci će biti u prilici da vide tehnološke novitete u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim privrednim i umetničkim oblastima. Ovom izložbom biće obuhvaćene mašine, uređaji i oprema za grafičku industriju, kompletni tehnološki procesi, kao i sirovine i repromaterijali za različite sektore grafičke i papirne industrije.

Iz Beogradskog sajma najavljuju da će Sajam Grafima 2019 svečano otvoriti Dragutin Ilić, direktor preduzeća „Europapier Dunav“, zajedno sa Majklom Hikerom, komercijalnim direktorom kompanije „Europapier Austria“.

Pored stručnih predavanja i prezentacija novih tehnologija i dostignuća, programom Grafime je planirano i ponovno otvaranje „Ulice kreativnih rešenja“, u kojoj će posetiocima biti predstavljena idejna rešenja iz oblasti grafičkog dizajna, kao i „Berze korišćenih mašina“, posebno zanimljive za sve one koji tek započinju posao u ovim delatnostima.

Uz Grafimu, u hali 4 Beogradskog sajma i ove godine se tradicionalno održava i Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme „Biro-Expo“, u čijem fokusu je kancelarijsko poslovanje. Radno vreme sajmova Grafima i Biro-Expo je svakoga dana od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 400 dinara, dok za parking treba izdvojiti 150 dinara na sat.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор