Beogradski sajam spreman za „Grafimu“

U hali 4 Beogradskog sajma od 26. do 29. septembra se održava jubilarni 40. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije „Grafima“, na kojem će oko 80 izlagača iz desetak zemalja predstaviti sve aktuelne tehničke, tehnološke i dizajnerske trendove u ovoj oblasti.

Posetiocima ovogodišnje Grafime biće predstavljen širok spektar mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, veliki izbor sirovina, repromaterijala i finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, kao i softverska i ICT rešenja u ovim oblastima, navodi se u saopštenju Beogradskog sajma i dodaje da je eskluzivni domaćin ovogodišnje manifestacije kompanija „Epson“, globalni lider u mnogim segmentima grafičke industrije.

„Print Magazin“ na ovom sajmu već tradicionalno organizuje takmičenje „Adria/Balkan Wrap Star“, na kojem će se najbolji wrap profesionalci iz cele regije takmičiti u oblepljivanju vozila. Radi se o automobilsko-dizajnerskom trendu populanom širom sveta, a na Grafimi će se okupiti osam najboljih takmičara sa ovogodišnjih takmičenja održanih u Vrdniku, Sarajevu i Zagrebu.

Takmičenje je svojevrstan poklon posetiocima ove izuzetne sajamske manifestacije, posvećene profesionalcima iz grafičke industrije, izdavaštva i štampanih medija, dizajna, reklamne, muzičke i filmske industrije, te proizvodnje, dorade i prerade papira. Takmičenje će biti i odlična prilika za najbolje u ovoj oblasti da odmere umeća pred evropski wrap happening zakazan za januar 2019. u Diseldorfu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор