Beograd spreman za Sajam turizma i zdravog života

Dvodnevni Međunarodni sajam turizma, zdravog i aktivnog života, okupiće pod sloganom „Zdravo živo“ 13. i 14. maja u Beogradu brojne izlagače iz regije jugoistočne Evrope, koji tržištu nude programe zdrave ishrane, detoksikacije, specifičnih tretmana za telo i duh i aktivnog odmora u prirodi.

Ova manifestacija će biti prilika i za promociju novih planinarskih i pešačkih ruta, biciklističkih staza, različitih stilova i oblika vežbanja. Biće ortganizovana i razna predavanja i prezentacije za posetioce na temu mršavljenja i zdrave ishrane, kao i o značaju disanja i vežbi u trudnoći zarad poboljšanja stanja uma, saopštava Turistička organizacija Beograda (TOB).

Posetioci će biti u prilici da od stručnjaka iz različitih oblasti dobiju praktične savete, a moći će i da vežbaju zajedno sa poznatim instruktorima joge, pilatesa, fitnesa. Organizatori događaja su pokrenuli i foto konkurs „Moj zdravo živo ritual“, u okviru koga su spremili vredne nagrade za oko 30 učesnika, poput letovanja u Ulcinju, raftinga na Tari, boravka na Majkinom salašu na Paliću, u pansionu Vuk u Vrnjačkoj banji, i izlet za 40 osoba po Fruškoj gori.

Sajam organizuje “Turistička prizma”, u partnerskoj saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, Turističkim centrom Zlatibor i gradovima partnerima Banja Lukom i Ulcinjem. Ulaz na sajam je oba dana besplatan.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор