Sutra počinju sajmovi Grafima i Biroexpo

U hali 4 Beogradskog sajma sutra počinje 39. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije „Grafima“, najznačajniji godišnji regionalni sajamski događaj u ovim oblastima, koji će biti moguće posetiti do 30. septembra.

Pod sloganom „Više boje“, izlagači iz zemlje i inostranstva će posetiocima ove privredne i umetničke manifestacije prikazati mašine, uređaje i opremu, sirovine i finalne proizvode za različite sektore grafičke industrije, kao i najaktuelnija softverska rešanja, navodi se u saopštenju organizatora.

Najveći broj tehnološih noviteta biće predstavljen u sferi digitalne štampe, 3D štampača, tampon, sito i zlatotisk štampe, mašina za štampu i doradu tekstila, ploča za lasersko i CNC rezanje, materijala za sublimacionu štampu, monitora za grafički dizajn…

U pratećem programu Grafime biće organizovana brojna predavanja i prezentacije novih tehnologija i dostignuća, prenosi agencija „Tanjug“.

Uporedo sa Sajmom grafičke, papirne i kreativne industrije na Beogradskom sajmu će biti održan i 25. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme „BIROEXPO“, koji će predstaviti opremu za kancelarijsko poslovanje, od kancelarijskog nameštaja, biro mašina i pribora, preko kancelarijskog materijala do poslovne i dekorativne galanterije.

Sajmovi će za posetioce biti otvoreni od 10.00 do 18.00 sati. Cena ulaznice je 250 dinara, za grupne posete 150, dok parking košta 100 dinara na sat.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор