U susret Sajmu grafičke industrije „Grafima“

made-in-germany-rs-hardware

Ovogodišnji 38. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije „Grafima“, predstaviće na Beogradskom sajmu od 28. septembra do 1. oktobra, najnovija svetska tehnološka dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu i dizajnu, u reklamnoj, muzičkoj, filmskoj industriji i medijima, u proizvodnji, doradi i preradi papira i mnogim drugim segmentima ovih privrednih delatnosti.

Pod sloganom “Više boje!”, na sajmu će se predstaviti više od 70 učesnika iz Srbije i desetak zemalja regiona i Evrope, koji će posetiocima ponuditi reprezentativan izbor grafičkih mašina, uređaja i opreme, obimnu paletu sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda, kao i kompleksna softverska i IKT rešenja.

Domaćin ovogodišnje Grafime biće kompanija „Canon“, vodeći svetski inovator grafičkih rešenja, koji će predstaviti poslednje generacije svoje fotografske opreme, štampača, skenera, dvogleda, digitalnih i SLR kamera. U sektoru poslovnih rešenja Canon će ponuditi izuzetan izbor rešenja za štampanje i upravljanje dokumentima za mala i srednja preduzeća, velike korporacije i uprave, a tu će biti i proizvodi za medicinsko, optičko tržište, tržište emitovanja, IT…

Sajam najavljuje i izuzetno bogat prateći program izložbi i stručnih konferencija, a tradicionalni “bonus” Grafime i ove godine je 24. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme „Biroexpo“, koji će biti održan u isto vreme i na istom mestu. Tu će biti predstavljeni proizvodi i usluge proizvođačima, distributerima i korisnicima najraznovrsnije opreme za potrebe radnih i poslovnih okruženja, i poslovnog materijala.

Radno vreme sajmova je od 10.00 do 18.00 sati. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 250 dinara, za grupne posete 150, dok je cena parkinga 100 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор