Karavan „Moja Srbija“ obilazi 10 gradova

made-in-germany-rs-turisticka-organizacija-srbije

Turistička organizacija Srbije (TOS) započela je promotivnu kampanju pod nazivom Karavan „Moja Srbija“, koja za cilj ima predstavljanje i promociju turističkih destinacija u našoj zemlji.

Karavan je danas krenuo iz Užica, gde su na Trgu partizana prezentovani turistički potencijali tog grada, ali i ostalih devet gradova obuhvaćenih promotivnom kampanjom.

– Ovo je jedna od najvećih promotivnih akcija TOS i namenjena je domaćim turistima koje pozivamo da ovog leta svoj odmor provedu u Srbiji, putuju zemljom i bolje je upoznaju. Užice smo odabrali za početak kampanje, jer je ovaj kraj jedan od najvećih turističkih centara u Srbiji – rekla je Sandra Vlatković, portparol TOS, a prenosi agencija „Tanjug“.

Po rečima direktora Turističke organizacije Užica Bobana Perišića, ovaj grad i ceo Zlatiborski okrug, sa planinama Zlatibor, Tara i Mokra Gora, a uz to i sa rekom Drinom, predstavlja prestonicu srpskog turizma, sa skoro dva miliona ostvarenih noćenja na godišnjem nivou.

– Karavan “Moja Srbija“ je dobra prilika da se dodatno promovišemo i povećamo broj turista u ovoj regiji – istakao je Perišić.

U narednih mesec dana Karavan „Moja Srbija“ obići će ukupno 10 gradova u Srbiji kako bi na početku ovogodišnje letnje sezone što obuhvatnije promovisao turističku ponudu naše zemlje.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор