Izložbeni kamion “Bosch Rexroth” proizvoda

made-in-germany-rs-bosch-rexroth

Kako bi se tržište što bolje upoznalo sa novim proizvodima i rešenjima kompanije “Bosch Rexroth”, preduzeće „Uno-lux processing“ će sa kolegama iz Mađarske organizovati jednodnevnu izložbu u specijalo opremljenom izložbenom kamionu.

Iz preduzeća Uno-lux processing, koje je zvanični distributer za Factory automation (FA) oblast, najavljuju da će izložba sadržati 13 eksponata, od čega su 4 realne instalacije sa linearnim modulima, servo i linearnim motorima i odgovarajućim upravljačkim jedinicama. Jedan deo eksponata prikazuje portfolio proizvoda “Linearne” i “Montažne tehnike”, a nekoliko informacionih panela je opremljeno konfiguratorima za izbor komponenti, kalkulacionim programima…

Uno-lux processing iz Beograda podseća da je sa nemačkom kompanijom “Bosch Rexroth AG” iz Štutgarta potpisala krajem 2014. godine distributerski ugovor za teritoriju Srbije. Srpska preduzeća su na taj način dobila mogućnost nabavke proizvoda ove velike nemačke kompanije po najpovoljnijim uslovima na tržištu, uz tehničku podršku inženjera kompanije Uno-lux processing, prenosi „eKapija“.

Uno-lux processing poziva sve zainteresovane da u utorak 10. novembra 2015. od 11 do 16 časova posete parking ispred firme “Servoteh” u Dobanovcima, u ulici Ugrinovačka 163 kako bi iskoristili priliku da posete ovu jedinstvenu izložbu i upoznaju se sa najnovijim rešenjima i komponentama iz oblasti mehatronike.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор