Bosch noviteti iz oblasti mehatronike

made-in-germany-rs-bosch-rexroth

Kao zvanični distributer “Bosch Rexroth-a” za FA oblast (factory automation), preduzeće “Uno-Lux Processing” organizuje na Beogradskom sajmu jednodnevnu izložbu u specijalno opremljenom kamionu.

Događaj je zakazan za sredu 16. novembar, od 11 do 17 sati, na platou Beogradskog sajma, odmah po izlasku iz podzemnog prolaza, prenosi “eKapija”.

Ova izložba Bosch Rexroth ponude „Sve iz jedne ruke“, predstaviće servo pogone, upravljanje i mehaničke izvršne organe, i sadrži 13 eksponata, od čega su 4 realne instalacije sa linearnim modulima, servo i linearnim motorima i odgovarajućim upravljačkim jedinicama.

Jedan deo eksponata predstaviće proizvode linearne i montažne tehnike, dok su informacioni paneli opremljeni konfiguratorima za izbor komponenti i kalkulacionim programima…

Zajedno sa kolegama iz Mađarske, Uno-Lux Processing poziva sve zainteresovane da posete ovu jedinstvenu izložbu i iskoriste priliku da se upoznaju sa najnovijim rešenjima i komponentama iz oblasti mehatronike.

Radi što bolje organizacije, posetioci mogu da se najave i navedu približno vreme posete, putem e-maila office@ulpr.com.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор