Festival zdravlja nudi besplatne preglede

made-in-germany-rs-festival-zdravlja

U beogradskom Domu omladine, 25. i 26. septembra biće održan ovogodišnji jesenji Festival zdravlja, najavili su organizatori, a prenosi agencija „Tanjug“.

Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice, apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, etno sela, kao i svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom, ali i altermativnom medicinom.

U Domu omladine ove jeseni će se predstaviti više od 70 izlagača, prijavljeno je 60 tema vezanih za zdravlje i zdrav život, dok će u programima na bini učestvovati više od 1.500 ljudi.
Svi zainteresovani građani koji posete Festival zdravlja, moći će da obiđu štandove izlagača i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepog izgleda.

Ulaz na Festival zdravlja je besplatan, a tokom održavanja ove manifestacuje na nekoliko štandova će biti organizovani i besplatni pregledi za građane, kao što su merenje pritiska i nivoa šećera u krvi, kontrola vida, zuba, telesne mase, kompletna analiza krvi…

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор