„Euro skaj pas“ Er Srbije za presedanja na dugim linijama

made-in-germany-rs-air-serbial

Srpska nacionalna aviokompanija „Er Srbija“ uvela je novi program cena letova u biznis i ekonomskoj klasi, pod nazivom „Euro skaj pas“, i tako putnicima na dugim linijama, koji presedaju u Srbiji, omogućila veću fleksibilnost putovanja ka 37 destinacija u evropskoj mreži linija.

Specijalna propusnica je namenjena putnicima koji preko kod-šer partnera Er Srbije na dugolinijskim deonicama stižu iz Australije, Kanade i SAD, kao što su kod-šer letovi sa „Etihad ervejzom“ iz Sidneja ili Melburna ka Srbiji preko Abu Dabija. Takvi putnici će moći da koriste „Euro skaj pas“ za putovanja širom Evrope, ukoliko su unapred kupili karte za naredne letove u obliku kupona, koje će u Beogradu menjati za direktne letove ka željenim evropskim destinacijama. Ovaj proizvod u početku će biti dostupan gostima koji putuju iz Australije, ali će se postupno uvesti i za kanadsko i američko tržište, precizira se u saopštenju Er Srbije.

– Naša istraživanja pokazuju da su, uopšteno govoreći, gosti koji putuju u Evropu sa dalekih destinacija, kao što su Australija, Kanada i SAD, primorani na presedanja širom Evrope. „Euro skaj pas“ će učiniti da ova putovanja budu pogodna i ekonomična za putnike, naročito kada su na odmoru ili kada odluku o tome gde će putovati donose u poslednjem trenutku – objasnio je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Po njegovim rečima, „Euro skaj pas“ će doprineti i razvoju dolaznog turizma u Srbiji, jer će podstaći turiste da koriste aerodrom Nikola Tesla u Beogradu kao važnu tačku za svoj odmor.
Što je još značajnije, kaže Kondić, fleksibilni uslovi će im omogućiti da istraže druge delove Evrope, prenosi agencija „Tanjug“.

Cene karata će biti određivane na osnovu geografskih zona. Zona 1 u blizini Beograda obuhvaćena je regionalnim letovima Er Srbije, u zoni 2 su letovi van regiona koji se nalaze na manje od dva sata leta, a u zonu 3 spadaju letovi koji traju duže od dva sata. Putnicima se preporučuje da overe svoj „Euro skaj pas“ i da obezbede svoje karte u lokalnom predstavništvu Er Srbije ili kod ovlašćenih turističkih agencija.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор