Continental ulazi u drugu fazu izgradnje fabrike u Kaću

Nemački tehnološki gigant Continental Automotive započinje u Kaću drugu fazu proširenja fabričkog kompleksa za proizvodnju elektro delova, u okviru koje je urbanistički projekat izradilo JP Urbanizam Novi Sad.

U drugoj fazi radova planirana je izgradnja objekata za proizvodnju i sklapanje elektro i drugih automobilskih komponenti, koji će se sastojati se od proizvodnih, administrativno-proizvodnih i pomoćnih prostorija.

Inače, celokupni radovi su podeljeni na četiri faze. Prva se tiče izgradnje proizvodnog objekta za auto-delove, takozvane čiste sobe; druga faza se odnosi na izgradnju objekta za proizvodnju auto-delova u kalupima i njihovo farbanje, sa administrativnom celinom i manjim skladištem; u trećoj će se graditi objekat za proizvodnju elektronskih auto-delova, takoše sa administrativnom celinom; dok će poslednja faza radova biti orijentisana na manju dogradnju bloka pomoćnih prostorija.

Tokom započete druge faze proširenja proizvodnog kompleksa nadogradiće se i delimično rekonstruisati saobraćajna infrastruktura, poput interne saobraćajnice, parking prostora, autobuskih stajališta i privremene i stalne protivpožarne saobraćajnice.

Idejno rešenje projekta izradila je firma NORTH Engineering iz Subotice.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор