Bošova pametna rešenja na sajmu u Las Vegasu

Nemačka tehnološka kompanija Bosch će na sajmu CES 2019 u Las Vegasu, od 8. do 11. januara, predstaviti tehnološke odgovore na izazove današnjice kao što su urbanizacija, porast stanovništva i klimatske promene.

Kao dobavljač tehnologije i usluga Bosch će staviti akcenat na inovativna rešenja i usluge za pametan dom i mobilnost budućnosti u obliku koncepta električnog autonomnog šatla sa integrisanim uslugama. Bešumni autonomni šatlovi, savršeno povezani sa svojim okruženjem, uskoro će se pojaviti na ulicama velikih gradova širom sveta, za šta će nemačka kompanija obezbediti potreban hardver, softver i nove digitalne usluge koje će korisnicima omogućiti da rezervišu vozila, plate vožnju ili je podele sa drugim putnicima.

Tokom priprema za CES 2019. Boš je dobio ukupno šest nagrada za inovacije, a u sklopu godišnjeg programa Udruženja za potrošačku tehnologiju (Consumer Technology Association, CTA), koji pokriva 28 kategorija i služi kao pokazatelj pristižućih trendova.

U ovoj godini Boš je dobio priznanja za proizvode i rešenja kakva su: sveobuhvatni sistem za povezanost vozila, kamioni bez spoljašnjih retrovizora, pametni telefon kao ključ automobila, sistemi pomoći koji se zasnivaju na radaru i sprečavaju motociklističke nezgode, aplikacija za povezivanje električnih skutera i nadogradnja za efikasnije mašine i domaćinstva.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор