Alfa-Plam na Sajmu ISH u Frankfurtu

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu ISH u Frankfurtu, koji će biti održan od 11. do 15. marta ove godine, svoj proizvodni asortiman prikazaće i srpska kompanija Alfa-Plam.

Sajam ISH se održava svake druge godine u tom nemačkom gradu i vodeća je sajamska manifestacija u oblasti sistema grejanja i klimatizacije. O značaju i veličini ove izložbe govori i podatak da svoja najnovija tehnološka dostignuća tu predstavlja više od 2.400 svetski poznatih izlagača.

Kompanija Alfa-Plam je na ovom sajmu prvi put učestvovala 2013. godine, kada je svetskom tržištu premijerno predstavila najnoviju peć na pelet za etažno grejanje Commo. Te godine proizvodi Alfa-Plama bili su veoma zapaženi od strane poznatih evropskih proizvođača ali i distributera u oblasti grejanja.

Iz kompanije poručuju da je ovo četvrti put zaredom kako učestvuju na sajmu ISH, gde iz godine u godinu dobijaju sve veći izlagački prostor, ali i sve atraktivniju poziciju štanda. Vremenom je rastao i broj novih proizvoda, prvenstveno u segmentu grejanja na pelet, koje je Alfa-Plam prikazivao na ovoj izložbi, a i za ovu godinu je pripremio brojne novitete.

Pored programa za pelet, novih kotlova Commo Compact od 32 i 37 kw i dodatnih rezervoara za pelet, srpska kompanija će u Frankfurtu ove godine predstaviti i redizajniranu gasnu peć Midi Lux i najnoviji štednjak na čvrsto gorivo Futuro.

U kompaniji smatraju da se ulaganja u predstavljanje proizvoda na sajmovima smatra dugoročnom investicijom koja će u krajnjoj liniji dovesti do povećanja izvoza i proširenja asortimana, proizvodnih kapaciteta kompanije, kao i domaće privrede u celini.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор