Novo posuđe Metalca na sajmu u Frankfurtu

Srpski proizvođač kuhinjskog posuđa, kompanija Metalac, i ove godine izlaže svoje proizvode na najvećem evropskom sajmu robe široke potrošnje „Ambiente Fair Frankfurt“, koji se od 8. do 12 februara održava u tom nemačkom gradu.

– Frankfurtski sajam Ambiente je vodeća revija proizvoda za opremanje prostora i dekoraciju, a Metalčeva postavka na štandu 3.0 H73 poslednjih godina dodatno privlači pažnju zbog ideja koje donose višegodišnji konkursi i saradnja sa dizajnerima iz regiona. Na ovom sajmu predstavljamo najnoviji asortiman za kućnu i profesionalnu upotrebu, sa više od 45 setova i 25 novih dekora, kao i ekskluzivne linije namenjene HORECA korisnicima i nove linije inox posuđa koje Metalac planira da lansira u narednoj godini – kažu u gornjomilanovačkoj kompaniji.

Prema ranijim najavama, očekuje se da će najznačajnija svetska izložba robe široke potrošnje u Frankfurtu ove godine privući oko 4.700 izlagača iz 90 zemalja i 145.000 posetilaca iz čak 160 zemalja sveta, prenosi eKapija.

Istovremeno, kompanija Metalac je izlagala i na Sajmu gastonomije i turizma „Adriatic Gastro show“ u Splitu, koji se završava danas, a na kojem se predstavilo 650 izlagača. Metalac je na ovoj izložbi predstavnicima hotela i restorana ponudio liniju aluminijumskog i inox posuđa „Professional“, koja prati svetske trendove, kao i liniju klasičnog emajliranog posuđa „Gastro serving“, koja predstavlja spoj tradicionalnog i modernog posuđa za kuvanje i serviranje.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор