Za zaposlene u Lidlu još jedan finansijski podsticaj

Zaposlenima na operativnim pozicijama u prodaji i logistici u kompaniji Lidl Srbija zajedno sa avgustovskom zaradom biće isplaćen i jednokratni finansijski podsticaj u visini od 50.000 dinara, prenosi b92.

Pored zaposlenih u prodaji i logistici pravo na finansijski podsticaj imaće i svi novi koji se u kompaniji zaposle do 31. jula ove godine. Iz kompanije poručuju da konkurentne zarade, finansijski podsticaji i brojne koristi koje Lidl pruža svojim zaposlenima, predstavljaju ključ za uspeh kompanije i zadovoljstvo njenih radnika, jer im olakšava postizanje balansa između privatne i poslovne sfere života.

Inače, Lidl je početkom godine svojim zaposlenima u prodaji najavio paket benefita koji obuhvata dva povećanja osnovne zarade u ovoj godini, u martu i septembru, dok je zaposlenima u logistici, pored martovskog povećanja plata, uveden i bonus sistem nagrađivanja. Svim zaposlenima u Lidlu omogućene su i druge jednokratne finansijske isplate, kao i uplate sredstava na Lidl kartice u iznosu do čak 50.000 dinara na godišnjem nivou. Zaposleni u prodaji i logistici od ove godine imaju i finansijski dodatak za godišnji odmor u iznosu od 24.000 dinara, koji je već isplaćen u junu.

S obzirom na to da je Lidl Srbija kao trgovinski lanac specifičan jer prilikom zapošljavanja na operativnim pozicijama u prodaji i logistici kandidatima unapred ugovorom garantuje godišnji rast zarada do navršene četvrte godine na datoj poziciji, zaposleni na ovim pozicijama će za godinu dana zabeležiti značajan rast svojih ukupnih primanja, navode u kompaniji.

Lidl je kao poslodavac poznat i po konkurentnim uslovima rada, koje čine atraktivne zarade, plaćen svaki minut rada, petodnevna radna nedelja sa 24 dana godišnjeg odmora. Pored toga, kompanija obezbeđuje i privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve zaposlene, godišnji sistematski pregled, rad od kuće za radna mesta na kojima je to moguće, a zaposlenima je na raspolaganju i program besplatne stručne podrške iz oblasti prava, psihologije i finansija.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор