Nove poslovnice MTEL-a u Minhenu i Bohumu

Nakon svečanog otvaranja prvih poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu u aprilu, MTEL Nemačka, članica Telekom Srbija poslovne grupacije, sada je otvorila još dve svoje poslovnice u Minhenu i Bohumu.

U saopštenju Telekoma se navodi da kompanija MTEL Nemačka u svojim novootvorenim prodajnim mestima korisnicima nudi jedinstvene usluge mobilne telefonije (pripejd i postpejd) i televizije, koncipirane da zadovolje potrebe korisnika koji žive i rade u Nemačkoj, a poreklom su sa naših prostora, budući da se odlikuje nemačkim kvalitetom na koji su oni navikli, a nudi brojne povoljnosti koje donose bolju povezanost sa zavičajem.

– U skladu sa strategijom da budemo što dostupniji našim ljudima u Nemačkoj, za samo mesec dana od otvaranja prvih poslovnica, naša vrata su širom otvorena i korisnicima u Minhenu i Bohumu. O zainteresovanosti korisnika za usluge koje smo ponudili nemačkom tržištu najbolje govori broj novih korisnika koji svakoga dana raste, što nas dodatno osnažuje u posvećenosti da naše usluge budu vrhunskog, nemačkog kvaliteta – poručuju iz MTEL-a Nemačka.

Kako se ističe u saopštenju, korisnici su posebno zainteresovani za pogodnosti iz domena mobilne telefonije, jer su im razgovori sa rodbinom i prijateljima u MTEL mrežama u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, kao i mts mreži u Srbiji, besplatni u okviru odabranog paketa, a približavanjem sezone godišnjih odmora interesovanje raste i za „Roaming Plus“, koji obuhvata dodatne GB za omiljene destinacije kao što su Turska, Albanija, Egipat i mnoge druge. MTEL Nemačka, dodaje se, planira da do kraja godine otvori ukupno 30 svojih poslovnica u Nemačkoj.

Inače, u svim poslovnicama kompanije MTEL u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj korisnici mogu da kupe i novu vrstu TAG uređaja za plaćanje putarine, koji se može povezati sa platnom karticom, što će ljudima iz dijaspore, koji preko leta dolaze u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, znatno olakšati putovanje.

Usluge MTEL Nemačka su dostupne i putem sajta www.mtelgermany.de/sr, kao i preko razgranate mreže distributera, poput Lekerlanda, koji obuhvata Nemačku poštu, najveći deo benzinskih pumpi (OMW i ENI) i veliki broj kioska i trafika širom Nemačke, prenosi agencija Tanjug.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор