Telekom Srbija počeo sa radom u Nemačkoj

Pod brendom „MTEL Germany“, Telekom Srbija od danas zvanično počinje sa radom u Nemačkoj. Sa novim širenjem poslovanja, a nakon formiranja „MTEL Austria“ i „MTEL Switzerland“, Telekom Srbija je spreman za pružanje brojnih pogodnosti našim ljudima u inostranstvu, ali i svim ostalim građanima nemačkog govornog područja (DACH regije).

Jedinstvena MTEL Zona omogućiće roming u svim mrežama članica grupacije, bez dodatnih troškova, kao i neograničeno pozivanje svih Telekom mreža u Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji, uz dodatne gigabajte (GB) za određene destinacije poput Turske, Albanije, Egipta i Izraela, prenosi Alo.

Još jedna važna pogodnost je i najsavremenija Cyber zaštita na internetu, MTEL Netprotect, za sve postpejd tarife, kao i ekskluzivnu uslugu Video kluba, tj. pristup popularnim TV serijama i filmovima iz Telekom Srbija produkcije.

– Početak pružanja usluga u Nemačkoj i pokrivanje čitave DACH regije predstavlja ogroman uspeh Telekoma Srbija i ispunjenje ambicioznih planova koji se odnose na međunarodno širenje. U narednih godinu dana u Nemačkoj će biti otvoreno čak 30 poslovnica, u okviru kojih će korisnici moći da se uvere u kvalitet usluga koje nudimo. Veliku pažnju poklanjamo i izgradnji partnerstava sa najrespektabilnijim kompanijama u svetu, zbog toga nam je strateški partner za poslovanje u Nemačkoj upravo Vodafone, kao mreža sa najboljom pokrivenošću tržišta koje broji više od 100 miliona ljudi samo u DACH regiji – objasnio je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

On je istakao da dijaspora predstavlja ogroman potencijal za međunarodno širenje Telekoma, budući da MTEL Austrija već broji više od 200.000 korisnika, dok broj korisnika u Švajcarskoj svakodnevno raste.

– Sada smo spremni i za veoma konkurentno tržište Nemačke. Naše MTEL Germany kartice mogu se pronaći u 11 poslovnica distributera u regiji Nordrhein-Westfalen, a mreža distribucije nastaviće da se širi preko poslovnica, distributera i web shop-ova. Naredna godina će biti posvećena uvođenju novih servisa, kao što je fiksni broadband preko Vodafone optičke mreže, ali i omogućavanje 5G generacije mobilne telefonije – najavio je generalni direktor MTEL Germany Stefan Božić.

O uslugama na tržištu Nemačke, odnosno poslovnice MTEL Germany, kao i o uslugama MTEL Austria i MTEL Switzerland, korisnici se mogu informisati i u svim MTS poslovnicama u Srbiji.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор