Za Lovefest u Vrnjačkoj Banji sve popunjeno

U Vrnjačkoj Banji danas počinje trinaesti Lovefest, koji će do 3. avgusta na pet bina dočekati neka od najvećih svetskih muzičkih imena, kao što su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Richie Hawtin, The Martinez Brothers, ali i regionalne zvezde poput Bajage i Instruktora, Dubioza Kolektiva, Senidaha, Sare Jo i mnogih drugih.

Tokom ovogodišnjeg trodnevnog izdanja Heineken Lovefesta, jednog od najvećih muzičkih festivala u regionu, smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji gotovo da su u potpunosti rasprodati. Vodeći svetski sajt za rezervaciju smeštaja Booking.com je 10 dana pre početka manifestacije beležio više od 80 procenata popunjenosti smeštaja u najpopularnijoj srpskoj banji.

U centru Vrnjnačke Banje ove godine je otvoren još jedan novi savremeni hotel sa pet zvezdica, koji je, zajedno sa većinom banjskih hotela, svoje smeštajne kapacitete, kao i prethodne godine uoči Lovefesta, izdao već nedeljama unapred. Pored toga, izdati su i svi privatni smeštaji, a čest je slučaj i da ljudi izdaju sopstvene kuće, sobe, pa čak i dvorišta za kampere.

Lovefest je već odavno pokazao da po svojoj korisnosti prevazilazi granice Vrnjačke Banje, zbog čega će veliki broj onih koji se nije na vreme snašao za smeštaj u banji, i ove godine odsesti u okolnim gradovima, Trsteniku i Kraljevu, koji su kao i svake godine potpuno spremni da prihvate mlade sa svih strana sveta. Naime, najviše posetilaca Lovefesta ponovo će pristići iz zemalja u regionu, ali se najveći porast beleži kod gostiju iz Nemačke, Francuske i Italije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор