Počeo „Lovefest“ u Vrnjačkoj Banji

made-in-germany-rs-lovefest

Programom na novom H2O Stage-u, danas je u podne u Vrnjačkoj Banji po deveti put počeo „Lovefest“, jedan od deset najboljih festivala u Evropi, a tu će se i završiti 9. avgusta velikom after party žurkom.

Po rečima organizatora, ovo će biti najposećenije izdanje festivala ljubavi sa više od 60.000 mladih ljudi sa svih strana sveta, a očekuje se i rekordan broj od 200 izvođača. Na glavnoj muzičkoj bini uz do sada neviđenu scenografiju, u 2 sata posle ponoći nastupiće svetska muzička zvezda Fedde Le Grand. Fire Stage će ugostiti i Wankelmuta, kao i dvojac Ame, a prvu festivalsku noć zatvoriće Marko Nastić. Na SMF Energy Stage-u očekuju se live nastupi Juju & Jordash i The Analogue Cops, dok će na Jack Live Stage-u posetioce večeras zabaviti Artan Lili, Zaa, Eyesburn, kao i najveće zvezde ove bine, slovenački Laibach.

Na ostrvu ljubavi postavljen je kamp koji je otvoren 24 sata, a najveća gužva očekuje se u kampu danas od 15 sati. Kamp je opremljen i tuševima, a ekipe crvenog krsta i obezbeđenja dežuraće 24 sata, prenosi „Blic“.

Na Info pultu ispred ulaza u festival posetioci će svakog dana od 16 sati moći da svoju festivalsku ulaznicu zamene za narukvicu. Organizatori apeluju na sve posetioce da ne čekaju poslednji trenutak već da svoju narukvicu preuzmu već u toku dana kako bi izbegli duže čekanje. Za one koji su na vreme obezbedili Fast Lane ulaznicu osiguran je brzi ulaz bez čekanja u redu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор