U Zrenjaninu počinje skup privrednika „ZrBizNet“

Danas u Zrenjaninu počinje nova međunarodna privredna manifestacija pod imenom “ZrBizNet“, koja će tokom tri dana okupiti i povezati kompanije i preduzetnike sa ciljem unapređenja kvaliteta poslovanja i promocije privrede Srednjeg Banata.

Moto prvog “ZrBizNeta” glasi „Pokreni se“ i inspirisan je podrškom Vlade Srbije novoosnovanim preduzećima u ovom gradu, navodi se u saopštenju Privredne komore Srbije (PKS), koja organizuje ovu manifestaciju zajedno sa Gradom Zrenjaninom, Regionalnom privrednom komorom Zrenjanina i Opštim udruženjem preduzetnika i poslodavaca ovog grada.

Tokom manifestacije privrednici će imati priliku da učestvuju u međusobnim B2B poslovnim sastancima i edukativnim tribinama, da prate predavanja o aktuelnim temama, kao i da ostvare kontakte sa institucijama koje će im pružiti podršku u poslovanju.

Učešće na skupu najavili su stručnjaci različitih profila, strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine organizacije, a svoj proizvodni program i usluge predstaviće privrednici iz Srbije i inostranstva.

Programom će biti obuhvaćene prezentacije kompanija, fondova, banaka, institucija, kao i prezentacije raznovrsnih mogućnosti za poslovanje u Zrenjaninu i širem regionu, uz promociju preduzetništva za mlade, ženskog preduzetništva, edukacije za menadžere, IT i drugih obuka…

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор