Otvoren „Aviv park“ u Zrenjaninu

made-in-germany-rs-aviv-park-zrenjanin

U Zrenjaninu je krajem protekle sedmice otvoren tržni centar „Aviv park“, investicija izraelske kompanije „Aviv Arlon“, vredna 30 miliona eura, zahvaljujući kojoj je obezbeđeno oko 400 novih radnih mesta.

Novi ritejl park nalazi se na tri kilometra od centra Zrenjanina, u naselju Bagljaš, a prostire se na 6 od ukupno 10 hektara zemljišta koje je u vlasništvu izraelske kompanije. Tržni centar ima 22.500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora, u kojem su smešteni vodeći domaći i međunarodni modni brendovi, ali i brojni drugi sadržaji namenjeni potrebama cele porodice, prenosi „b92“.

Pored velikog “Dis” hipermarketa, u novom zrenjaninskom tržnom centru svoje mesto su našle i razne poznate firme kao što su “H&M”, “Deichmann”, “C&A”, “Takko”, “New Yorker”, “Sport Vision”, “DM”, “Tehnomanija”, “Forma Ideale”…

Aviv park raspolaže i sa igraonicom za decu, bioskopom, velikim fitnes centrom, brojnim kafićima i restoranima, apotekama, menjačnicama i knjižarama. Posetiocima parka na raspolaganju je i 700 parking-mesta.

Ovaj kolosalni objekat u Zrenjaninu izgrađen je za godinu dana, uz angažovanje isključivo domaće građevinske operative, čime je bila omogućena neka vrsta rada za oko 1.000 ljudi u Srbiji.

Lokalni mediji su izvestili da je na otvaranju Aviv parka bila zabeležena velika gužva.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор