U Beogradu počinje 45. Međunarodni sajam medicine i stomatologije

Međunarodni sajam medicine i stomatologije „Medident“ predstaviće od 6. do 8. oktobra na Beogradskom sajmu savremene načine lečenja i preventive, i promovisati naučna dostignuća u svim segmentima medicine i stomatologije.

U Hali 3 Beogradskog sajma ove godine će se po 45. put okupiti preko 70 izlagača kako bi ponudili tržištu dentalnu, ali i svu ostalu medicinsku i laboratorijsku opremu i sredstva, farmaceutske i druge proizvode i usluge, kao i ponudu pratećih srodnih industrija.

Tokom tri sajamska dana, ova najstarija i najveća regionalna sajamska manifestacija te vrste ugostiće velike i male izlagače i klinike iz više zemalja regiona i Evrope. Kroz prezentacije, seminare i demonstracije, Medident će nas upoznati sa aktuelnim medicinskim saznanjima i ponuditi praktične obuke i iskustva iz stomatološke prakse i drugih grana medicine.

Pored toga, Medident će svoj humanitarni karakter i ove godine iskazati kroz brojne promocije, prezentacije i akcije za posetioce, besplatne preglede, masažne tretmane, raznovrsne pokazne vežbe, promotivno-edukativne programe i druge korisne usluge iz različitih oblasti medicine, prenosi eKapija.

Таkо će „Plavi krug“ organizovati besplatno merenje šećera u krvi, krvnog pritiska i indeksa biomase, a oboleli od dijabetesa moći će da dobiju razne savete i edukaciju. Takođe, Asocijacija za pomoć ženama ugroženim HIV-om „Žena plus“ ponudiće posetiocima edukativne materijale, Institut za transfuziju krvi Srbije će organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi, a na štandu mađarske Kreativ-Foglinike Kft biće organizovane prezentacije o mađarskoj medicini…

Poslovnim ljudima i stručnoj medicinskoj javnosti, koji inače čine većinu posetilaca ove specijalizovane manifestacije, biće predstavljeni komercijalni, stručni i edukativni sadržaji koji će im omogućiti da na jednom mestu saznaju i razmene sve aktuelne korisne informacije iz oblasti medicine i stomatologije, poručuju iz Beogradskog sajma.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор