Srpski proizvođači organske hrane idu na sajam u Nirnberg

Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) u saradnji sa Švajcarskim programom za promociju izvoza (SIPPO) i Nacionalnom asocijacijom za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica organizuju nastup srpskih privrednika na sajmu organske hrane BIOFACH 2021 u Nirnbergu od 17. do 20. februara.

Srpski organski proizvođači su već godinama prisutni na međunarodnom sajmu BIOFACH, u okviru nacionalnog štanda, na kom će i ove godine predstaviti svoje proizvodne programe u Hali 4A. Učešće na ovom događaju omogućiće izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da obnove postojeće i steknu nove poslovne kontakte, prenosi eKapija.

Inače, BIOFACH (www.biofach.de/en) je najveći svetski sajam u oblasti organske proizvodnje, koji se od 1990. godine svakog februara održava u Nirnbergu, gde okuplja više od 3.000 izlagača i preko 50.000 posetilaca iz više od 130 zemalja. Pored međunarodne izložbe organskog sektora, sajam je i mesto trgovine i poslovanja, ali i manifestacija na kojoj se kreiraju politike i trendovi u ovom sektoru.

Na predstojećem sajmu u Nirrnbergu učestvovaće privredna društva i preduzetnici koji su u Srbiji registrovani isključivo za organsku proizvodnju. Svi izlagači će imati punu ekspertsku podršku od strane kancelarije SIPPO Srbija, u vidu organizovanja B2B poslovnih sastanaka na sajmu i povezivanja sa potencijalnim partnerima.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор