Skele „Krause“ za veću bezbednost građevinaca

S obzirom da su početkom ove godine na snagu stupile nove izmene evropskih standarda za merdevine, iz nemačke kompanije „Krause“ poručuju da se novi propisi u oblasti opreme za rad moraju primenjivati u praksi, kako bi se rad učinio još bezbednijim.

Kompanija Krause se već 118 godina bavi proizvodnjom i distribucijom aluminijumskih merdevina i sistema pokretnih skela, a na tržištu Srbije i regiona je prisutna preko ovlašćenog distributera „NPR Pantić“ iz Novog Sada. Njihove proizvode odlikuje stabilnost, sigurnost, prilagodljivost i brzina transporta, što ih čini idealnim za sve vrste građevinskih i visinskih radova, kao i za održavanje stambenih i sportskih objekata, prenosi „eKapija“.

– Kompanija Krause je već dugi niz godina prisutna na tržištu Srbije i regiona. U skladu sa zakonom o zaštiti na radu i svim drugim propisima i standardima, nastojimo da, pored proizvoda, promovišemo i dodatne usluge. Našim kupcima obezbeđujemo i obuku za montažu i korišćenje proizvoda, postprodajnu uslugu (after sales service) i konstantnu tehničku podršku pre nabavke samih proizvoda – objašnjava Petar Mihli, regionalni menadžer za jugoistočnu Evropu kompanije „Krause Werk GmbH &Co.KG“.

On je podsetio da je kompanija u proteklom periodu bila prisutna kao izlagač na svim regionalnim građevinskim sajmovima. S obzirom da se broj posetilaca ovih manifestacija u međuvremenu znatno smanjio, Krause se fokusirao na direktnu promociju, pa za sledeću godinu planira da se u okviru „kućnog sajma“ kod svog ovlašćenog distributera, predstavi sa paletom aluminijumskih pokretnih skela i merdevina za građevinske radove.

– Zahvaljujući ovlašćenom distributeru uspešno plasiramo svoje proizvode u sektoru građevinarstva, tako da je naš brend već dobro poznat svim profesionalcima u ovoj oblasti. Posvećujemo izuzetno veliku pažnju inovacijama koje unapređuju funkcionalnost proizvoda, što dokazuju i brojne međunarodne nagrade, zaštićeni patenti i zaštitni znak – napominje Mihli.

Sedište kompanije Krause je u Nemačkoj, dok se fabrike nalaze i u Mađarskoj, Rusiji i Poljskoj. Kvalitetom svojih proizvoda kompanija kontinuirano podiže standarde u pogledu funkcionalnosti i sigurnosti, a posebna pažnja se pridaje inovacijama orijentisanim ka praktičnosti. Svi proizvodi prolaze najstrože kontrole kvaliteta i bezbednosti koje se vrše u laboratorijama preduzeća, tako da svaki proizvod poseduje i odgovarajući atest i uputstvo za upotrebu, navode u kompaniji.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор