Međunarodni festival vina počinje u Beogradu

made-in-germany-rs-vino-vinograd

Na Međunarodnom festivalu vina „Novembar Vino Fest“ 4. i 5. novembra u beogradskom hotelu Zira, učestvovaće vinari iz preko 60 čuvenih vinarija iz zemalja regiona. Za sve vinare koji ne nastupaju na festivalu mogućno je da se u ova dva dana predstave na sajtu i on-line platformi.

Turistička organizacija Beograda saopštava da će ovaj festival omogućiti proizvođačima pristup institucijama, kompanijama i ekspertima koji su u mogućnosti da unaprede njihovu proizvodnju i obezbede im bolji plasman proizvoda, sa ciljem postizanja standarda zemalja sa razvijenim tržištem vina.

Prvi dan sajma obezbeđen je za profesionalnu publiku, vinare, dobavljače opreme i sredstava za proizvodnju, stručnjake za proizvodnju i distribuciju vina i predstavnike privrednih komora i ambasada. Tom prilikom će biti predstavljen i pilot projekat prve vinske berze u regionu, zasnovane na naprednoj softverskoj platformi koja će unaprediti način poslovanja na vinskom tržištu, omogućiti značajno smanjenje troškova i povećati obim poslovanja i eliminisati geografske prepreke. Vinari će preko ove platforme imati priliku i da ponude svoje proizvode na prodaju.

Drugi dan sajma namenjen je široj javnosti uz prateći kulturno-umetnički program i vaučersku prodaju vina sa sajamskim popustom. Biće organizovana i humanitarna akcija, a tokom oba dana festivala trajaće aukcija vina.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор