Sajam nautike, lova i ribolova od 6. do 10. aprila u Beogradu

Na Beogradskom sajmu 6. aprila počinje petodnevni 43. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova koji će, pod sloganom „Isplovi, zabaci, ulovi“, okupiti više od 100 izlagača iz pet zemalja.

Na sajmu će se predstaviti ljubitelji i korisnici svih vrsta plovila, sportova na vodi i ronjenja, opreme za lov i ribolov, nautičke, kamp i „outdoor“ opreme. Posetiocima će biti ponuđeni gliseri, jahte, jedrilice, čamci, skuteri, brodski i vanbrodski motori, oprema za sportove na vodi, obuka, iznajmljivanje plovila i sve drugo što se tiče opreme i usluga u oblasti nautičkog turizma, za koje, prema rečima organizatora, interesovanje raste iz godine u godinu.

U sklopu pratećeg programa manifestacije, biće organizovana savetovanja za posetioce, obuke, demonstracije eksponata, projekcije filmova, stručna predavanja, promocije i izložbe, u čemu će učestvovati umetnici, muzeji i druge institucije, prenosi agencija Beta.

Radno vreme sajma biće od 10 do 19 sati, a poslednjeg dana sajma od 10 do 16 sati. Ulaznica košta 450 dinara, grupna 250, grupna za đake i studente 200, dok cena propusnice za sve dane trajanja sajma iznosi 1.200 dinara.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор