Rekordna proizvodnja Hemofarma u 2016.

hemofarm

Nemačka kompanija “Hemofarm” tekuću poslovnu godinu u Srbiji završava rekordnom proizvodnjom, uz investicije vredne više desetina miliona eura.

Farmaceutska kompanija saopštava da je ove godine proslavila desetu godinu rada u okviru internacionalne korporacije STADA, da je otvorila novi pogon “Kvaliteta” i da je postala centar svoje matične kompanije za jugoistočnu Evropu.

– Važno je poverenje naših korisnika u više od 38 zemalja na tri kontinenta. Naši rezultati nisu samo potvrda o kontinuitetu ulaganja STADE u biznis u Srbiji, već je ogroman argument da je generička industrija ne kopija, već jednako i inovator u proizvodnji dostupnih, bezbednih i kvalitetnih proizvoda koji su u funkciji zdravlja nacije – istakao je generalni direktor Hemofarma i potpredsednik STADA Grupe za Jugoistočnu Evropu Ronald Zeliger, a prenosi agencija “Tanjug”.

On je dodao da je poslovni uspeh nemoguće postići bez izgradnje istinskih, profesionalnih odnosa poverenja sa pacijentima i lekarima, ali i veledrogerijama i predstavnicima institucija, zbog čega se Hemofarm trudi da takve odnose neguje i dodatno unapredi.

Od ove godine Hemofarm posluje i na tržištu Bosne i Hercegovine i planira da poslovanje pojača na strateškim regionalnim tržištima u Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji, kao i da ostane na poziciji najboljeg privrednog ambasadora Srbije. Takođe, Hemofarm će nastaviti i da brine o stručnom usavršavanju svojih zaposlenih.

U ovoj godini kompanija je završila izgradnju i pustila u rad dva prečistača otpadnih voda, a smanjila je i potrošnju struje i gasa, dodaje se u saopštenju Hemofarma.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор