Prvi portal za „Apple“ proizvode u Srbiji

made-in-germany-rs-apple

Vlasnici „Apple“ računara, ali i svi oni koji bi voleli da imaju neki uređaj ove kompanije, imaju novu i jedinstvenu šansu. Za ljubitelje „Apple“ laptopa, telefona i gedžeta od danas je na adresi „iBerza.com“ otvoren specijalizovani internet magazin posvećen svetu „Apple“ tehnologija. Uz magazin koji korisnicima nudi najaktuelnije novosti i savete, ovaj internet portal korisnicima nudi i mogućnost postavljanja malih i velikih oglasa za prodaju ili kupovinu „Apple“ uređaja, prenosi „telegraf.rs“.

Svakome ko se registruje na novi portal, „iBerza.com“ poklanja bonus kredit od 1.000 dinara, koji se može iskoristiti za postavljanje poruke o prodaji. U situaciji kada je uređaje poput „iPhonea“ i „iPada“ moguće kupiti jedino na ovaj način, očekivano je da „iBerza“ popuni prazninu prisutnu sve do početka pounude „Apple“ uređaja kod telekom operatora.

„iBerza.com“ je specijalizovani portal namenjen domaćoj publici, pravnim i fizičkim licima, autorizovanim dilerima, prodavcima dodatne opreme, serviserima, sadašnjim i budućim „Apple“ korisnicima. Veb sajt je organizovan po rubrikama: Oglasi, Magazin, Dileri i Servisi, a na njemu se mogu naći i informacije o popustima i drugim bitnim dešavanjima u regionu. Aktuelne vesti i zanimljivosti iz sveta „Apple-a“ portal objavljuje u rubrikama: Aktuelnosti, Rumours (glasine) i Koncepti. Zahvaljujući bogatoj bazi podataka u koju su uneti svi „Apple“ proizvodi i njihove specifikacije, omogućena je brza i jednostavna postavka oglasa za onog koji prodaje, kao i napredna i laka pretraga za onog koji kupuje.

Na ovaj način kreatori „iBerze“ potrudili su se da približe „Apple“ brend korisnicima u Srbiji, čineći dostupnim sve u vezi sa ovim proizvodima što je u ponudi na domaćem tržištu. U ovom momentu portal je namenjen tržištu Srbije, a za region ponuđena je opcija franšize.

„iBerza“ nije autorizovani prodavac „Apple“ proizvoda. Tim ovog portala čine vrsni poznavaoci „Apple“ brenda, iskusni IT profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u dizajniranju web sajtova, praćenju i primeni Internet trendova u „onlajn“ poslovanju.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор