Privredna komora dodelila godišnje nagrade

made-in-germany-rs-privredna-komora-srbije

Privredna komora Srbije (PKS) dodelila je godišnje nagrade privrednim društvima, drugim pravnim licima i pojedincima za ostvarene dobre rezultate u privređivanju, inovativnosti i nauci, kao i za unapređenje menadžmenta i doprinosa u informisanju javnosti o poslovanju u protekloj godini.

Tako je privrednim društvima “EP Belt” iz Loznice, “Izolir” Zrenjanin, “Jugoprom” Leskovac, Kreativnom centru Beograd, “Pharma Swiss” iz Beograda i preduzeću “SGS Beograd” dodeljena plaketa sa poveljom, prenosi agencija „Tanjug“.

Beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” dodeljena je nagrada za posebno ostvarene rezultate u poslovanju, kao i za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede, posebno zbog rekordnog broja prevezenih putnika i unapređenja načina poslovanja.

Pojedinačne nagrade dodeljene su direktoru PD “TE-KO” iz Kostolca Draganu Jovanoviću, predsedniku Upravnog odbora “Publicis Group Serbia” iz Beograda Miši Lukiću, suvlasnicima kompanije “Weltex” iz Čačka Ivanu i Snežani Savić, predstavniku Kompanije “Tigar Tyres” iz Pirota Mileni Tošić, i vlasniku preduzeća “Čugura print” iz Beograda Milisavu Čuguroviću.

Nagrada za inovativnost i postignute rezultate u nauci, u vidu plakete sa poveljom i novčane nagrade, dodeljena je Lazaru Turubatoviću, naučnom savetniku u Institutu za vodoprivredu “Jaroslav Černi” iz Beograda, dok je nagrada za doprinos u informisanju javnosti o poslovanju, dodeljena Svetlani Ðorđević, novinarki novinske agencije „Beta“.

„Trajal korporaciji” iz Kruševca dodeljena je nagrada za 125 godina uspešnog poslovanja, “Jugoinspektu” iz Beograda za 65 godina uspešnog poslovanja, “Litopapiru” iz Čačka za 60 godina uspešnog poslovanja, a “Beogradskim elektranama” za 50 godina uspešnog poslovanja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор