Dodeljene godišnje nagrade “Beogradski pobednik”

made-in-germany-rs-nagrada-beogradski-pobednik

Lovorka Nikolić dobila je kao osnivač kompanije “Farma Logist”, nagradu “Poslovna žena godine”, kao “Poslovni čovek godine” nagrađen je Branislav Baćović, direktor preduzeća “Transportšped”, a godišnja nagrada za životno delo pripala je dekanu Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu Branku Kovačeviću.

Privredna komora Beograda je po 30. put dodelila godišnje nagrade “Beogradski pobednik” i plakete za ostvarene rezultate u 2014. godini, a dobitnicima su nagrade uručene na svečanosti u Skupštini grada, u prisustvu gradonačelnika Siniše Malog i potredsednice vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, prenosi agencija “Tanjug”.

Na svečanosti je uručeno ukupno 15 nagrada. “Beogradskog pobednika” za ostvarene izuzetne rezultate u poslovanju dobilo je šest kompanija, dve međunarodne organizacije i tri pojedinca.
Nagrađena su preduzeća “Aerodrom Nikola Tesla” u Beogradu, “IVA – 28”, “Mikroelektronika”, “Elita-kop”, “Institut Mihajlo Pupin” i “Alumil Yu Industry”.

Za posebne zasluge za razvoj, unapređenje i međunarodnu saradnju, “Beogradskog pobednika” dobili su humanitarna organizacija “USAID” za projekat “Za bolje uslove poslovanja” i Nemačka organizacija za tehničku saradnju “GIZ”.

Plakete su dodeljene Matematičkoj gimnaziji u Beogradu, Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije, firmi “Visan” i preduzeću “Galenika fito farmacija”.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор