Potvrđen dolazak nemačkog Bauhausa u Srbiju

Specijalizovani nemački lanac prodavnica sa proizvodima za uređenje doma i bašte, Bauhaus, definitivno stiže na srpsko tržište, potvrdio je za portal Retail Serbia direktor kompanije zadužen za Sloveniju i Srbiju Samo Kupljen.

Ipak, on nije mogao da precizira tačno vreme kada bi prvi maloprodajni centar Bauhaus mogao da otvori svoja vrata za kupce u Srbiji. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, trgovinski lanac planira da svoje poslovanje u našoj zemlji započne iz Beograda, otvaranjem svog većeg prodajnog centra.

Nemački Bauhaus je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca za uređenje doma i bašte na svetu, koji posluje po principu „uradi sam“. U svojoj ponudi ovaj renomirani trgovac kupcima nudi više od sto hiljada različitih proizvoda, ali i stručne savete i uslugu dostave.

Inače, kompanija je osnovana 1960. godine i trenutno posluje u Nemačkoj, Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Mađarskoj, Islandu, Holandiji, Luksemburgu, Norveškoj, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji, Turskoj, Švedskoj i Švajcarskoj.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор