Počinje Međunarodni sajam građevinarstva

U Halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i na otvorenomi prostoru Beogradskog sajma danas počinje Međunarodni sajam građevinarstva (UFI) – SEEBBE, najveća manifestacija tog tipa u regionu jugoistočne Evrope, koji će trajati do 25. aprila.

Sajam građevinarstva, 48. po redu, čiji je slogan „Od vizije do ostvarenja“, ove godine će predstaviti brojne kompanije iz zemlje i inostranstva, koje posluju u svim oblastima građevinarstva, prenosi agencija Tanjug.

Posetioci će moći da se upoznaju sa budućnošću građevinske industrije, bilo da je reč o pametnim gradilištima, digitalizaciji ili održivim rešenjima. Događaj će predstaviti najrazličitije segmente građevinske industrije, od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Jedan deo Sajma građevinarstva biće posvećen opremanju enterijera, kao i promociji starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima, najavljuju organizatori. Biće organizovane i specijalizovane izložbe Stone-EXPO i Windoshow Balkans, a posetioce očekuju i posebni popusti i specijalni uslovi plaćanja proizvoda i usluga.

Sa Sajma podsećaju da je prošle godine na ovom sajmu izlagalo 575 izlagača iz 25 zemalja, kao i da ga je posetilo više od 22.200 ljudi.

Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova, a poslednjeg dana, 25. aprila, do 17 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, grupne 300 dinara, a za učenike i studente 200 dinara, dok parking po satu košta 200 dinara.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор